Gør de grønne planter og tanker til en naturlig del af dit liv

Snak om klimaet, og hvordan vi passer på vores jord, er blevet en allestedsnærværende del af vores hverdag. Med YOUR TREE kan du trække klimasnakken ned i børnehøjde og lade det ’at passe på naturen’ blive til en hyggelig aktivitet med børn eller børnebørn. Plant jeres eget træ, lad det vokse i vindueskarmen, og når det er blevet stort nok, plantes træ plus den 100% bionedbrydelige potte ud i haven eller i en potte på altanen. Træer har den unikke egenskab, at de bidrager positivt til klimaet, da de optager CO2 fra luften, mens de vokser. Med YOUR TREE kan nedsættelsen af CO2-regnskabet blive en lærerig opgave for både store og små.

Læs mere

Fra frø til træ

YOUR TREE kommer i fire forskellige farver med to forskellige slags frø, der kan vokse sig til et flot træ. Sæt potterne i kreative mønstre, mens de vokser i vindueskarmen.

Læs mere

Grønt til pynt og madlavning

Krydderurter i køkkenet er både dekorativt og anvendeligt i madlavningen. GROW-IT er en smart selvvandingskrukke, der hjælper med at holde planterne fugtige.

Læs mere

Krukkeplanter – inde og ude

GROW-IT kan både bruges til dine planter udenfor og indenfor. Potten har indbygget dræn og plads til ekstra vand i bunden, så plantens rødder suger vand efter behov. De kan enten stå eller hænges i den flotte rå hampsnor, der følger med.

Læs mere

Til de helt små planter

PLANT-IT urtepotter er særligt velegnet til de helt små planter i køkkenet eller vindueskarmen. Udført i hvidt stentøj og med glaseret bund i støvede farver er de helt i tråd med tidens boligtrends.

Læs mere

NÆSTE
Genanvendelige drikkeflasker og to-go kopper

Drop brug af engangsplastik – ændring af en lille vane gør en stor forskel.

Læs mere