Elektriske køkkenapparater der skaber glæde i køkkenet

FOODIE er vores populære serie af køkkenapparater, der med deres enkle og brugervenlige design indbyder til daglig brug. Designerne bag FOODIE, UNIT10, har ønsket at skabe en serie af produkter, der gør det sjovt at være i køkkenet. Det 50’er inspirerede formsprog byder på runde former og matte overflader. Tilsammen giver det et behageligt greb om produkterne, og det harmoniske udtryk gør sig flot i køkkenet. Så flot, at produkterne ikke behøver at blive pakket væk efter brug. FOODIES kompakte størrelser gør produkterne ideelle til ’small living’. FOODIE er funktionelle hverdagsprodukter, som du vil bruge igen og igen, og have i lang tid.

Læs mere

Find din yndlingsfarve

Læs mere

Pasteller i køkkenet

De indbydende pasteller sætter tonen for en glad og legende retrostil i køkkenet. Farvenuancerne er afstemt, så de passer sammen, og man kan derfor gå all-in på den kulørte stil og mixe og matche produkter i forskellige farver.

Læs mere

Genanvendelige materiale

Alle FOODIE produkter er lavet af genanvendelige materialer og kan skilles fuldkommen ad. På alle produkterne findes der vejledning på korrekt affaldssortering, så du kan hjælpe med at genbruge materialerne.

Læs mere

“Skandinavisk design handler om at finde den rigtige balance mellem det emotionelle og det funktionelle, det ekstraordinære og det indlysende. Det er smukke og simple løsninger til hverdagens behov.”

- UNIT 10

Et bredt sortiment der dækker alle behov

I FOODIE serien finder du brødrister, elkedel, kaffekværn, kaffemaskine, mælkeskummer, håndmixer, stavblender og smoothieblender – altså en flot løsning til de fleste behov i køkkenet. Alle produkter er i et simpelt, funktionelt design, hvor alt overflødigt er skåret væk. Det giver produkterne en klar æstetik, der går igen fra produkt til produkt. Det designmæssige udtryk er især båret af, at designerene har ønsket at gøre funktion til design. Således er de få, enkle funktionsknapper blevet gjort til et stærkt grafisk kendetegn for produkterne.

Læs mere

En enkelt kop

Den geniale single cup kaffemaskine er skabt til hurtigt og bekvemt at brygge en enkel kaffe. Kaffen kan brygges direkte i to-go kop, ligesom drikke lavet på vores smoothieblender kan tages direkte med i beholderen.

Læs mere

Hjemmelavet pesto

FOODIE smoothie blender kan også bruges til at lave en lækker hjemmelavet pesto af friske ingredienser.

Læs mere

Nemme at bruge

Produkterne er alle nemme at bruge og designet til at stå fremme, så du let kan toaste morgenbrødet eller lave en smoothie til at tage med.

Læs mere

NÆSTE
Banankage med karamelchokolade-creme med kaffe

Udforsk opskriften på en lækker banankage med karamelchokolade-creme med kaffe og nyd din bagning med FOODIE redskaberne.

Læs mere