Grøn kage med citron og spinat

En lækker opskrift på en citronkage med et twist. Spinaten giver kagen en flot grøn farve og et skud K-vitamin.

Læs mere

Citronkarameller

Kombinationen af surt og sødt går man aldrig galt i byen med. Tilføj frisk citronsaft, og det bliver den eneste karamel, du fremover har lyst til.

Læs mere

Lagkage med tonka og røde bær

Tonkabønnen er et ekstremt aromatisk krydderi, der giver en vidunderlig smag til især kager og desserter.

Læs mere

Hindbærtærte med matcha-marengs

Hindbærenes syrlighed er det perfekte match til marengsens sødme. Det grønne matcha-drys på toppen er prikken over i'et, og gør tærten både dekorativ og lækker.

Læs mere

Banankage med karamelchokolade-creme med kaffe

En overdådig kage med alt det bedste af chokolade, karamel, kaffe og banan. Kagen vil imponere på ethvert kagebord med sin smag og fyldige creme.

Læs mere

Formbrød med fennikelfrø

Sæt ekstra smag og kant til formbrødet med et drys fennikelfrø. Med sin sødme og lette lakridssmag gør krydderiet sig godt til gærdej.

Læs mere

Randkage med rød grape og vanilje

En traditionel randkage med en frisk blanding af syrlig citrus og den runde, bløde smag af vanilje.

Læs mere