• Vores værdier

FUNKTION, DESIGN & RESSOURCER

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab.

Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produktserier. RIG-TIG forsøger at tænke smart og gøre en forskel for alle køkkenentusiaster. Det har siden lanceringen resulteret i en lang række funktionelle og prisvindende produkter.

Læs mere

FUNKTION

RIG-TIG produkter gør livet i køkkenet lettere og lidt sjovere. Vi designer prisvindende produkter med innovative eller to-i-én funktioner.

Læs mere

Design

I samarbejde med internationale designere skaber vi smukt og funktionelt køkkenudstyr.

Læs mere

RESSOURCER

RIG-TIG tager hensyn til naturens begrænsederessourcer. I produktionen gør vi vores yderste for at reducere den miljømæssige påvirkning. RIG-TIG arbejder ud fra principperne for cirkulær økonomi med fokus på vedligeholdelse, deling og genbrug.

Læs mere

CIRKULÆR ØKONOMI

Der er behov for nye løsninger, hvis vi skal sikre bæredygtighed i fremtiden. Det kræver en mere cirkulær tankegang i forhold til, hvordan vi fremstiller vores produkter og agerer som forbrugere.

Læs mere

NÆSTE
FOODIE

Alle FOODIE produkter er lavet af genanvendelige materialer og kan skilles fuldkommen ad.

Læs mere