Udstyr til køkkenet, må godt kunne lidt mere end bare at se flot ud

Hos RIG-TIG er vi vilde med smart, funktionelt køkkendesign, og vi lever for at designe produkter til køkkenet, der overrasker på den gode måde. Ofte har vores produkter en overraskende løsning på et kendt problem eller produktet har flere funktioner i ét. Man behøver jo ikke have flere produkter end højst nødvendigt. Selvom vi har et stærkt fokus på funktionalitet, skal designet også være i orden. Derfor har vi et team af designere fra hele verden til at hjælpe os. Sammen udtænker vi smukke, sjove og funktionelle designs til madlavning og bagning. RIG-TIG produkter gør livet i køkkenet både lettere og sjovere.

Læs mere

Friskpresset juice fri for kerner

Orange squeezer er designet, så saften løber igennem, mens sten og kerner bliver tilbage i sien. Fjern sien, og du kan hælde den friske saft direkte i glas eller kande. De tre hjørner gør det let at hælde fra citruspresseren uanset vinkel.

Læs mere

Flere funktioner i ét

Med BAKE-IT kagerulle og bagemåtte får du et sæt med flere funktioner i ét. Det fylder minimalt i skuffe eller skab, da måtten kan rulles om kagerullen. Når bagelysten melder sig, ruller du dejen direkte ud på måtten og bruger de aftegnede mål til at arbejde efter. Den færdige dej og kagemåtte sættes direkte i ovnen, så du undgår klistrede fingre og brug af ekstra bagepapir.

Læs mere

Enkle kvalitetsredskaber

Easy skeerne er designet af Cecilie Manz. De er et smukt eksempel på enkelt og funktionelt design til madlavningen. Skeerne er designet til at komme godt rundt i skjulte hjørner, og da de er lavet i egetræ, ridser de ikke gryder og pander.

Læs mere

Prisvindende design

HOLD-ON grydelapper kan mere end bare at holde om varme gryder, og er også præmieret for det med en Red Dot Award for produktdesign. Deres struktur sikrer et godt greb om gryder og fade, og da materialet er silikone, der kan tåle op til 230 grader, kan de også bruges som bordskånere. Rengøringen klares ved at smide dem en tur i opvaskebaljen eller -maskinen, og de er klar igen.

Læs mere

Vælg din yndlingsfarve
Nem at arbejde med

Det skal være nemt at være i køkkenet, og det kan godt designede køkkenredskaber hjælpe med. MIX-IT røreskåle er robuste skåle, der står godt fast på køkkenbordet. Den unikke kant gør det muligt at hælde fra alle sider af skålen, og den sikrer et godt arbejdsgreb.

På indersiden er der måleenheder for at lette madlavningen. Som en særlig designdetalje, er der lavet små dræn i bundens fod, så der ikke samler sig vand her, når skålen har været en tur i opvaskemaskinen.

Læs mere

“I always try to focus on the main function of the product and then I add a bit of humor or poetry.”

- Jens Fager, Designer
Når 1+1 bliver til 3

Mange af vores produkter har flere funktioner i ét eller kan gå direkte fra køkken til servering, og størstedelen af dem kan også klare en tur i opvaskemaskinen - det er smart cooking. Vores designere stræber efter at gøre livet i køkkenet lettere og sjovere.

Læs mere

Smarte hverdagsredskaber

Vi har en bred kollektion af designede hverdagsredskaber til køkkenet, hvor fremragende funktionalitet og et moderne skandinavisk design går op i en højere enhed.

Læs mere

NÆSTE
FOODIE

FOODIES kompakte størrelser gør produkterne ideelle til "Small living".

Læs mere