Her siger vi farvel til de triste og kedelige engangsemballager! Det er tid til at tage et skridt ind i en verden, hvor hverdagens nødvendigheder er pakket ind i glæde, farver og højt humør! Så lad os sammen sprede lidt magi og gøre verden til et smukkere sted, én genanvendelig emballage ad gangen!

Læs mere

DRINK-IT

Læs mere

Tænk ud af boksen og brug HANDY-BOX til at holde orden på kontoret eller børnenes tegnesager. Bunden er udstyret med en skridsikker måtte, som sørger for at tingene står fast, hvis man tager HANDY-BOX med sig fra køkkenbordet til spisebordet eller med udendørs til grillen eller udekøkkenet.

Brug den i køkkenet, badeværelset, børneværelset eller på skrivebordet – kun fantasien sætter grænser.

Læs mere

STORE-IT opbevaringsglassene er som skabt til opbevaring af fx pasta, mel eller gryn. Lad dem stå fremme på køkkenbordet eller på køkkenhylden som et dekorativt element, eller brug dem i skuffer og skabe til at skabe overblik. Det gennemsigtige glas gør det let og hurtigt at afkode indholdet af glasset, og silikoneringen sikrer, at låget slutter tæt.

Læs mere

Z00270 Z00270 1 1

CATCH-IT

Læs mere

PICNIC

Læs mere

PICNIC termokande og bageform er perfekt til lange køreture, eller til turene på stranden eller i skoven, hvor familien skal nyde lidt kvalitetstid sammen. PICNIC termoflasken holder kaffe, te, kakao eller saft varm eller kold i mange timer, så der er rigelig tid til at slappe af, lege og hygge sig. Termoflasken er nemlig designet med dobbeltvægge i stål med vakuum, der gør at væsken kan holde sig varm i 11 timer eller kølig i 22 timer. Skruelåget sikrer, at termoflasken holder tæt. 

Læs mere