Genanvendelige drikkeflasker og to-go kopper til livet på farten

Nedsæt dit forbrug af engangsplastik ved fx altid at medbringe din egen drikkeflaske eller to-go cup, når du eller familien er på tur. I længden er det både billigere for dig og bedre for miljøet at genanvende fremfor at smide ud - altså en win-win situation for alle. Og så har det den fordel, at du selv kan bestemme indholdet af flasken - skal det være vand, eller er du mere til saft eller juice. Klodens begrænsede ressourcer er vigtige for os i vores produktion og produktudvikling, og af den grund er det også naturligt for os at have et bredt udvalg af to-go produkter, så der findes noget for enhver smag, størrelse og aktivitet.

Læs mere

Styr på væskebalancen

Vores DRINK-IT drikkeflaske kan rumme 0,75 liter, så der er rigeligt med væske til at få dig godt igennem de fleste sportsaktiviteter.

Læs mere

Drop brug af engangsplastik – ændring af en lille vane gør en stor forskel

Gør udflugten nem

Med det nye PICNIC sæt er det nemt at invitere familien på udflugt i det fri. Kagen kan bages direkte i den smarte slip-let bageform, låg og elastik sættes på under transport, og når den skal serveres på picnic-tæppet, har du et flot serveringsfad.

Læs mere

PICNIC termoflasken sørger for enten koldt eller varmt at drikke og med de fire kopper i hver sin farve, er det let at se, hvis der hvis.

Læs mere

Altid lige ved hånden

Med din egen vandflaske eller to-go kop, kan du altid have din favoritdrik lige ved hånden. Vi har forskellige designs og størrelser, så der både er flasker, der gør sig godt til sport, til gåturen og til udflugten med familien.

Læs mere

Isterninger on the go

FREEZE-IT isterningebakke er designet, så du kan lave aflange isterninger, der kan fyldes direkte i din genanvendelig drikkeflaske. Altid kold drikkelse på farten!

Læs mere

NÆSTE
Cleaning

Enkle, praktiske hjælpere designet til at gøre din hverdag i køkkenet lettere, så der er mere tid til det, der er vigtigt i dit liv.

Læs mere