Når alt er på sin plads, bliver hverdagen lidt lettere

Vores produkter er designet med udgangspunkt i, at de skal gøre hverdagen lettere, gerne have flere funktioner i et, så ét produkt kan dække flere behov. Dermed er alle vores produkter også ideelle til ’compact living’, hvor pladsen er trang, og det gælder om at udnytte det, man har bedst muligt. I bund og grund handler det om effektiv opbevaring og systemer, der hjælper til at holde hjemmets flader frie, så du kan udfolde dit liv uden først at skulle flytte rundt på en masse ting. Og det er de fleste nok interesseret i - hvad end man bor stort eller småt. Lad dig inspirere af vores opbevaringsprodukter, og hvordan de kan gøre din hverdag lettere og mere effektiv.

Læs mere

Frie flader

I køkkenet gælder det om at have frie flader, så man kan gå direkte til madlavningen. Gem brødet væk i BOX-IT brødkasse og saml flasker og krydderier i vores HANDY-BOX opbevaringskasser.

Læs mere

Låget til BOX-IT brødkassen er lavet i bambus, så det både kan bruges som skære- og serveringsbræt. I serien findes også en fin smørboks.
Enkle opbevaringsglas

Gennemsigtige opbevaringsglas giver dig et bedre overblik over dine fødevarer både på hylden og i skuffen. STORE-IT’s slanke design udnytter pladsen optimalt, og de lukker godt til, så du ikke får ubudne gæster i maden.

Læs mere

Tænk ud af boksen og brug HANDY-BOX til at holde orden på kontoret eller børnenes tegnesager. Fås i forskellige størrelser og farver.
NÆSTE
Smart cooking & baking

Smart cooking & baking giver dig også funktionelle og flotte redskaber til din bagning og madlavning. Du kan vælge at variere i farvevalg eller vælge en gennemgående stil der passer til resten af din smag.

Læs mere