Skab en stemningsfuld atmosfære med din borddækning og indretning

Hvad der skaber en stemningsfuld atmosfære, er meget individuelt. Men for mange handler det om at gøre lidt ekstra ud af serveringen eller indretningen – finde de produkter, der taler til ens indretningsstil samtidig med, at de løser et reelt behov. Når vi designer vores produkter, tænker vi ikke kun over funktionalitet, men vi overvejer også hvordan form og farver kan bruges til at give hverdagen et ekstra pift. Vi stræber efter at lave produkter, der har flere funktioner i ét og samtidigt gør livet lidt smukkere - og så gør det bestemt heller ikke noget, hvis de bringer et smil frem på læben.

Læs mere

Fine farver

I år har vi lanceret populære klassikere som KEEP-COOL og ROLL-IT i farven rose. Farven matcher en anden nyhed PICNIC bageform og termoflaske.

Læs mere

Når du bruger forskellige farver og former i din borddækning eller indretningsstil, skaber det en legende og uhøjtidelig stemning.
VIVA Hurricane

De legende VIVA lamper skaber med sit levende lys en afslappet, hyggelig stemning både inde og ude. Vælg forskellige farver for et legende udtryk eller hold dig til én af de tre farver, hvis du er til et mere stilrent udtryk.

Læs mere

Viva Degrandi, der har designet lamperne, har ladet sig inspirere af italiensk glaskunst og naturens smukke farver.
Fra køkken til bord

Vi designer produkter, der både er funktionelle og flotte. De er designet til at gøre madlavningen lettere, men gør sig også godt på det smukt dækkede bord.

Læs mere

Smukke anretninger direkte fra køkkenet til bordet. Vælg samme farveholdning for et stilfuldt udtryk på middagsbordet.
Tid til hygge

Hygge hurricanes sørger for den gode stemming, og med BREW-IT er der friskbrygget kaffe eller te direkte på bordet.

Læs mere

NÆSTE
Formbrød med fennikelfrø

Servér et lækkert formbrød med fennikelfrø på et stemningsfyldt bord med service fra Serving & living.

Læs mere