Hverdagens praktiske hjælpere skal være lige ved
hånden

Det er altid lettere at holde hjemmet rent og rydeligt, hvis produkterne, man skal bruge til det, er lige ved hånden. Derfor har vi og vores designere tænkt over, hvordan vi kan tilbyde praktiske og funktionelle produkter, der er så pæne, at de ikke behøver at blive gemt væk i skabet. Hvis køkkenrullen eller fejebakken er lige ved hånden, er det nemlig meget lettere at få tørret den spildte mælk op eller fejet krummerne væk fra morgenbordet eller køkkengulvet. I cleaning-sortimentet finder du små praktiske hjælpere, der gør hverdagen lidt lettere.

Læs mere

ROLL-IT køkkenrulleholder

En køkkenrulleholder skal være let at flytte rundt på, let at skifte rulle på og let at hive papir af. Det får du med ROLL-IT, og tilmed står den godt fast på bordet og rillerne i bunden forhindrer køkkenrullen i at rulle sig ud.

Læs mere

Enkle, praktiske hjælpere designet til at gøre din hverdag i køkkenet lettere, så der er mere tid til det, der er vigtigt i dit liv.

Læs mere

Orden ved vasken

SINK-CADDY hjælper med at holde orden på dit opvaskerudstyr. Praktiske beholdere til sæben og indbygget stativ til opvaskebørsten.

Læs mere

NÆSTE
Green Living

Har du også grønne fingre? Vi hjælper dig til at få planter og urter til at gro på smukkeste vis.

Læs mere