Læs mere

Deluxe chokolade & kaffe småkager

Læs mere

Sprøde og letbagte dobbeltchokoladekager med luftig smørcremefyld og kaffesmag.

Læs mere

Mængde: 25 stk. dobbelt
(samlede kager med fyld)

200 g smør
3½ dl mel
1 dl sukker
1 dl kartoffelmel
1 kop kakao
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker


Fyld:

150 g smør
3 dl flormelis
2 spsk. kaffe, stærk og kold
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

1. Smør til både kager og fyld skal have stuetemperatur, inden du begynder at bage.

 

Kager:

2. Del smørret i mindre stykker og bland alle ingredienserne sammen til en jævn fast dej.

3. Pak dejen ind i plastik og sæt på køl i en times tid.

4. Sæt ovnen på 175 grader.

5. Halver dejen og rul den ene del ud til ca. 3-4 mm tyk dej. Tag runde stykker ud med en kageudstikkerform eller et glas, 3-4 cm, og læg tyndt på bagepladen. Gør det samme med den anden dejhalvdel.

6. Bag midt i ovnen i cirka 8 minutter eller til de får lidt farve.

7. Lad kagerne køle helt af på en rist.

 

Fyld:

8. Pisk smør, flormelis, kaffe og vaniljesukker til en luftig creme.

9. Fordel fyldet på undersiden af ​​halvdelen af ​​kagerne og læg en ny kage på som låg.

10. Stil i køleskabet, så kagerne stivner lidt inden servering.

 

Opskrift af @bakalite.se

Læs mere

NÆSTE
Smart cooking & baking

RIG-TIG tilbyder dig forskelligt udstyr til madlavning og bagning, der både er funktionelt og dekorativt.

Læs mere