Brownie med ekstra chokolade
Mængde: 10-12 stk
Brownies:
150 g smør
200 g chokolade, mørk
3 æg
2 dl sukker
3 dl mel
½ dl kakao
1 tsk salt
Smør til formen
Fyld:
100 g chokolade, lys eller mørk
Fremgangsmåde
1. Hak den mørke chokolade fint og kom i en skål.
2. Smelt smørret og hæld over chokoladen. Rør til alt chokoladen er smeltet, og du har en jævn chokoladecreme. Lad den derefter afkøle lidt.
3. Sæt ovnen på 170 grader.
4. Smør formen.
5. Pisk æg og sukker sammen.
6. Bland mel, kakao og salt. Tilsæt til æggeblandingen og pisk sammen.
7. Tilsæt chokoladesmørret og rør omhyggeligt.
8. Hak chokoladen til fyldet groft og vend den i dejen.
9. Hæld dejen i formen og jævn den ud.
10. Bag midt i ovnen i cirka 20 minutter. Kagen skal være bevægelig på midten, mens kanterne har sat sig.
11. Lad den køle af, læg låg på og stil kagen på køl et par timer eller natten over.
13. Skær kagen og server med kaffe.
Enkelt & lækkert!
Opskriften er kreeret af @bakalite.se
