• EFTERÅRSNYHEDER
Ny hverdagsfavorit til køkkenet

PIP er en særdeles anvendelig serveringskande, der bringer både funktion og smil til bordet. Låget, der er lavet af silikone har en praktisk åbne/ lukke-funktion, der let håndteres med én hånd. Det gør kanden enkel at bruge for både børn og voksne.

Glaskanden er designet, så den passer til hylden i køleskabsdøren, og med sin volume på 1,4 liter slukker PIP let tørsten hos selv den store familie. 

Læs mere

CUT-IT skære- og serveringsbræt

CUT-IT er fremstillet af FSC-certificeret fibertræ, der er et materiale med mange fordele – det er antibakterielt, sløver ikke dine knive, og måske vigtigst af alt det tåler en tur i opvaskemaskinen. 

Med CUT-IT skærebrættet får du et slidstærkt arbejdsredskab til køkkenet, der med sit simple design og slanke linjer ikke fylder meget. 

Læs mere

Citruspresser uden dikkedarer

Juicy citruspresseren er en praktisk lille hjælper til køkkenet. Med sit kompakte design fylder den ikke meget i skab eller skuffe, farven gør den let at spotte, og når den er i brug, udfører den sit arbejde til perfektion. På helt gammeldags maner, presses alt væske hurtigt ud af enhver størrelse citrusfrugt med et let pres og vrid. Den integrerede si i hældetuden sørger for, at det kun er saften, der kommer i maden eller drikken, mens sten og frugtkød bliver tilbage. 

Læs mere

NÆSTE
Deluxe chokolade & kaffe småkager

Sprøde og letbagte dobbeltchokoladekager med luftig smørcremefyld og kaffesmag.

Læs mere