MOOMIN ABC

At kunne udtrykke sig er en af de vigtigste ting i verden: det giver mulighed for at kommunikere håb og drømme, forholde sig til andre, engagere sig i vor tids store spørgsmål og skabe forandringer. Derfor er RIG-TIG stollt over at støtte Moomin Characters Ltd’s mission om at skabe kærlighed til læsning og skrivning. 

Læs mere

VIVA

VIVA er produceret i i den slidstærke glastype borosilikat i forskellige smukke farver, med inspiration fra italiensk glaskunst og naturen; den dybe, orange ’Amber’ fra rav der har ligget i havet i tusinder af år, ’Lake green’ som skovsøens kølige vand, og ’Smoke’ som røgen fra et nyligt slukket bål. Det er den italienske designer Viviana Degrandi, der står bag den nye VIVA hurricane. 

Læs mere

SHOP VIVA
FOODIE

FOODIE er vores populære serie af køkkenapparater, der med deres enkle og brugervenlige design indbyder til daglig brug. Designerne bag FOODIE, UNIT10, har ønsket at skabe en serie af produkter, der gør det sjovt at være i køkkenet. Det 50’er inspirerede formsprog byder på runde former og matte overflader.

Læs mere

OPSKRIFT
Banankage med karamelchokolade-creme med kaffe

En overdådig kage med alt det bedste af chokolade, karamel, kaffe og banan. Kagen vil imponere på ethvert kagebord med sin smag og fyldige creme.

Læs mere

SMART COOKING & BAKING

Hos RIG-TIG er vi vilde med smart, funktionelt køkkendesign, og vi lever for at designe produkter til køkkenet, der overrasker på den gode måde. Ofte har vores produkter en overraskende løsning på et kendt problem eller produktet har flere funktioner i ét.

Læs mere

VORES VÆRDIER

Der er behov for nye løsninger, hvis vi skal sikre bæredygtighed i fremtiden. Det kræver en mere cirkulær tankegang i forhold til, hvordan vi fremstiller vores produkter og agerer som forbrugere.

Læs mere

Inspiration til hjemmet